Home

Tuesday, October 22, 2013

FINALLY, WE...BREAK OFF!! BYE BRACES! I WILL MISS YOU...

Assalammualaikum w.b.t,

20hb Julai 2013
Inilah tarikh bersejarahnya...
Inilah tarikh segalanya telah berakhir...
SELAMAT TINGGAL BRACES!

wahahahahahahahahhaha! ayat nak dramatik je kan nanad ni! haish!

Okey, setelah 4 tahun lebih saya pakai besi di gigi, akhirnya sudah tiba masanya besi-besi ini dikeluarkan dan gigi-gigi saya dilepaskan dari cengkaman besi-besi tersebut...


This is gambar sebelum remove braces...
tadaaaaa!! braces off!! okey pic ni memang just a few hour lepas bukak braces..

So orang mesti nak tanya, ape rasa bila braces dah bukak??
ermmm...rasa dia...
ermmm....
ermmm....
ermmmm....

Rasa dia macam, mula2 rasa pelik...sebab bibir and lidah tak bersentuh dengan besi (cuma orang yg pakai braces je tau ape rasa tu...hehe) pastu rasa macam licin je..nak makan pun cam tak best! pastu saya rasa gigi saya besar-besar! wahahahaha

So, selama 4 tahun lebih saya pakai braces, inilah hasilnya...gigi santek!! yeay!!

that's all from me..
muaah! from nanad..
xoxo

No comments:

Post a Comment