Home

Tuesday, October 22, 2013

FINALLY, WE...BREAK OFF!! BYE BRACES! I WILL MISS YOU...

Assalammualaikum w.b.t,

20hb Julai 2013
Inilah tarikh bersejarahnya...
Inilah tarikh segalanya telah berakhir...
SELAMAT TINGGAL BRACES!

wahahahahahahahahhaha! ayat nak dramatik je kan nanad ni! haish!

Okey, setelah 4 tahun lebih saya pakai besi di gigi, akhirnya sudah tiba masanya besi-besi ini dikeluarkan dan gigi-gigi saya dilepaskan dari cengkaman besi-besi tersebut...


This is gambar sebelum remove braces...
tadaaaaa!! braces off!! okey pic ni memang just a few hour lepas bukak braces..

So orang mesti nak tanya, ape rasa bila braces dah bukak??
ermmm...rasa dia...
ermmm....
ermmm....
ermmmm....

Rasa dia macam, mula2 rasa pelik...sebab bibir and lidah tak bersentuh dengan besi (cuma orang yg pakai braces je tau ape rasa tu...hehe) pastu rasa macam licin je..nak makan pun cam tak best! pastu saya rasa gigi saya besar-besar! wahahahaha

So, selama 4 tahun lebih saya pakai braces, inilah hasilnya...gigi santek!! yeay!!

that's all from me..
muaah! from nanad..
xoxo

Monday, October 21, 2013

Banyaknya pending entry!!!!

Assalammualaikum w.b.t,

Hai kawan2...
Okey..okey..okey! saya tau! my bad! saya dah lama giler tak update blog saya...
saya busy sangat-sangat la...tak ada masa nak mengadap blog2 ni...
yee..yeee...yeeeeee!! saya tau! last saya update blog ni on February this year... nasib baik bulan february tahun ni, kalau tahun lepas, camne?? hahahaha

so dah lapan (8) bulan saya tak update blog saya (OMGeessss!! 8 bulan hokey! lamanya Nanad!!)
kalau orang pregnant, sekarang ni tengah nerves nak tunggu saat-saat kelahiran...hahahahaha
ofcz la dalam masa 8 bulan ni ada banyak sangat perubahan yang jadi dalam hidup saya...
banyak benda yang jadi, yang saya tak rancang and tak expect pun akan jadi tahun ni...

antara perkara-perkara yang terjadi dengan sungguh dahsyatnya dalam kehidupan saya ni (ececeh! ayat nak berdrama je nanad ni!) adalah:

1. Saya dah bukak BRACES!!! yeay!!!
2. Saya dah bertunang...yeay! gulpppp!!
3. Saya dah nak kahwin...yeay! wuuhuuuhuhu...gulp! gulp! gulp!

haaaa....dahsyat tak benda yang jadi dekat dalam diri saya dalam masa 8 bulan ni?? bagi saya dahsyat la...sebab saya tak pernah pun expect yang saya akan jadi tunangan orang...especially dalam tahun ni...seriously tak expect langsung!!

So, ada banyak entry yang pending...give me some sweet time to update all my pending entry ye... inshaallah i will try my best untuk publish entry yang pending tu...

okey kawan-kawan...lebiu ketat2!

Salam sayang dari Nanad!
xoxo

Hai!!

Assalammualaikum w.b.t,

wallllaaaaweeehhhhh!! rindunya dekat blog ni!!!
sorry la kawan2...saya memang busy giler these lately sampai tak ada masa nak bukak and update blog...

Banyak cerita nak share, banyak sangat-sangat!! hehehe

Owh yes! braces saya dah bukak tau! hik3! k bye!