Home

Saturday, April 16, 2011

Kasih yang tak akan kembali pulih...

Tajuk cam sedih je...memang sedih pun...huhuhuhu sy la tu yang sedih...

Bercinta lama mana pun, kalau sebelah pihak je yang asyik bersabar...lama2 burst jugak tahap kesabaran tu kan?  kalau betul sayang dekat seseorg tu, tak perlu untuk berkeras dengan dia...lagi keras awak dengan sy...semakin keras sy dengan awak...

Sy mintak maaf...sy dah tak larat nak menanggung beban yang awak cipta untuk saya lg...mungkin sy ni hanya dipinjamkan sementara saja untuk awak...awak be strong k...sy x salah kan awak dan sy pn x salah kan diri saya sendiri...sy terima qadar & qada' yang Allah berikan kepada kita...mungkin Dia menguji, dan mungkin juga ini satu petunjuk...

Sy berdoa semoga kita di beri kekuatan untuk menempuhi dugaan ini...sy doakan segala yang terbaik untuk awak...

I.N.D.U.K.S.I

*Seperti yang di janjikan dulu, saya nak cerita pengalaman pergi induksikan? sowi sangat2 x sempat nak update blog ni..sangat2 bz la this lately...kerja sekolah sangat2 banyak...huhuhuhu*

7 - 17 Februari 2011, TAHNIAH!! anda terpilih untuk pergi menyertai kursus induksi di Jawi, Penang...choy!! kena pergi induksi la plak!! huhuhuhu waktu ni rasa macam-macam kat dalam hati...berat hati nak pegi..konon2 pikir banyak kerja sekolah la...nanti rindu kt kucing2 la...pastu pikir confirm kena buli la kat sana...x best kena g induksi....ni la semua yang ada kat dalam kepala hotak sy ni...

Tapi bila first time entered tempat tu...mula2 rasa cm kekwat sket la...tapi bila ada lama2...rasa mcm syg plak nk tinggalkan tempat ni...huhuhuhu

ini la tempat tinggal sy sepanjang 2 mggu induksi ni.

Bilik hotel yang selesa...ade aircond, katil yang best, selimut yang best, bilik air yang besar cuma bantal je x best...lembut sgt...sy biasa tido bantal lebih dari 1...hehehehehe tp kalo nak bagi mark sy bagi 8.5/10 kt tempat ni...

First day sy dekat sana, tak sampai malam lagi,saya da kena buat presentation...adoiyai...tapi tak pe la...buat-buat cm confident je la..ye la, on that time, tak kenal lagi sapa2 yang ade kt situ kan..so buat-buat cm confident je..tapi dalam hati...tuhan je la yang tau...ekekekkeke

ini la logo kumpulan sy..kumpulan kelapa sawit! wakakaka

The next day nye,kena main paintball plak...mcm2 perasaan ade time ni..ye la...x penah skali2 pn merasa pegang senapang paintball tu kan...tapi overall,mmg best gler la..even badan lebam2...but i like!

hahaha macam ganas je kan?

ini la group member saya...the best ever!!


ni kenangan yg terakhir dgn my group member...tak tau la bila lagi nak jumpa..huhuhu

sepanjang 2 minggu dkt sana, x kan la sy yang nakal ni x de hang out dgn g mane2 kan? macam pentipu giler je kalo sy behave sangat baik dkt sana kan?? ekekkekeke ey! sy mmg baik pe! x de pn buat perkara yang terlarang! wakakakka so dgn mereka2 ni la yang sy hang out...semuanya trusted person ok!


with Oja...pegi makan the most famous char kuew tiow kt jawi..erk! famous ke? ermm..i guess la..huhuhuhu


Pegi hepy2 dgn mereka2 ni la...muka2 suci kan? btol x sy ckp..trusted people and person?? wakakaka



So setiap yang bermula tu, mesti la ade akhirnya kan?  so this induksi end up with malam dinner...persembahan semua ok and mantap! hahahaha gambar time persembahan tak amik la plak..huhuhu


so ni pic 7 orang PA dkt MARA ni yang terlibat dlm kursus induksi sesi 1/2011

Congrat's to all of us yang terlibat dalam kursus induksi ni..sy doakan semoga semuanya maju jaya...kalo ade rezeki, kita jumpa lagi...