Home

Monday, September 5, 2011

Hari Raya Photoshoot


Wahhhh!!! tiba-tiba je letak gambar family dulu kan?? ekekeke Ok la, inilah family saya...tak ramai pun..kan? tak ape la..tak lama lagi nanti ramai la...hahahaha ye la..bila saya dah kawin, ada anak-anak...then adik saya pun kawin and ada anak-anak dia jgk...so bertambah ramai la family saya nanti...
hahaha tapi tu tak tau la bila nak jadi semua tu la kan?? so sementara ni, ini saje la family saya...

So, have a few family pic sempena Hari Raya yang mulia ini....enjoy it!

My dearest father and mother...

With my mum...

It's me...dengan baju raya yang baru siap..(raya ketiga baru dapat pakai baju raya..cedih je!)

This is my bro...si budak panjang ni...
abang belakang tu adalah abang angkat saya dan adik saya...


ni la tinggal dua beradik yang langsung tak sama muka...hahaha
Candid! hehehehehehe bila tgk pic ni....saya baru sedar yang perangai kerek saya ni dapat dari mak saya...tgk je la pic ni kan? hahahahahaha
Salam Lebaran untuk semua!!

2 comments:

  1. pewiittt!! cute la pakai bju wrna hjau pucuk pisang! like byk2!!

    ReplyDelete