Home

Monday, October 21, 2013

Banyaknya pending entry!!!!

Assalammualaikum w.b.t,

Hai kawan2...
Okey..okey..okey! saya tau! my bad! saya dah lama giler tak update blog saya...
saya busy sangat-sangat la...tak ada masa nak mengadap blog2 ni...
yee..yeee...yeeeeee!! saya tau! last saya update blog ni on February this year... nasib baik bulan february tahun ni, kalau tahun lepas, camne?? hahahaha

so dah lapan (8) bulan saya tak update blog saya (OMGeessss!! 8 bulan hokey! lamanya Nanad!!)
kalau orang pregnant, sekarang ni tengah nerves nak tunggu saat-saat kelahiran...hahahahaha
ofcz la dalam masa 8 bulan ni ada banyak sangat perubahan yang jadi dalam hidup saya...
banyak benda yang jadi, yang saya tak rancang and tak expect pun akan jadi tahun ni...

antara perkara-perkara yang terjadi dengan sungguh dahsyatnya dalam kehidupan saya ni (ececeh! ayat nak berdrama je nanad ni!) adalah:

1. Saya dah bukak BRACES!!! yeay!!!
2. Saya dah bertunang...yeay! gulpppp!!
3. Saya dah nak kahwin...yeay! wuuhuuuhuhu...gulp! gulp! gulp!

haaaa....dahsyat tak benda yang jadi dekat dalam diri saya dalam masa 8 bulan ni?? bagi saya dahsyat la...sebab saya tak pernah pun expect yang saya akan jadi tunangan orang...especially dalam tahun ni...seriously tak expect langsung!!

So, ada banyak entry yang pending...give me some sweet time to update all my pending entry ye... inshaallah i will try my best untuk publish entry yang pending tu...

okey kawan-kawan...lebiu ketat2!

Salam sayang dari Nanad!
xoxo

5 comments:

  1. congrats! da jd tunangan org rupanya..hehehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah2 jadi tunangan orang plus nak jadi isteri coming soon...but pls10xxx answer my question hehehe xtray gg lau nak pakai braces tu buat kat klinik Zubaidah tuk jugak ker kena p hospital?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk p eje x-ray pon dah salah hehehe

      Delete
    2. mekasih adik...
      x-ray tu tak buat dekat klinik zubaidah, sebab dekat klinik tu tak ada alat2 untuk x-ray...so, masa saya pergi x-ray dulu, Dr. Zubaidah advice utk buat x-ray dekat Klinik Pakar Orthodontic David, Damansara..
      So dekat sana, just bayar RM 150, so dia akan x-ray and snap pic untuk rujukan Dr. Zubaidah nanti...dah pergi consultation ke?

      Delete