Home

Wednesday, April 4, 2012

Cafe Magpie - Lunch Date!

 last friday, saya g lunch dengan 1 of my besties dekat MARA ni...
memula ingat just nak window shopping je dekat jalan TAR...
then tetiba je tershopping dekat JAKEL...
pastu bila perut lapar...my fren ni ajak g makan dkt 1 place ni...
nama tempat tu CAPS SQUARE...
first time saya tau tempat ni tau...
then dia ajak pergi makan dekat Cafe Magpie..
pun this cafe, first time saya datang...
makanan dia memang best..environment pun superb!

this one is mine...sedap giler Carbonara dia...serious!

this 1, my fren punya...dia order sup cendawan dengan garlic bread...sodap gak!


and..this is me with ika...

thanx for reading!!

2 comments:

  1. tak dapat join da...uuu...sedeynyer saye la awak...

    ReplyDelete
  2. ala...tak pe...nnti saya belanja awak makan k...

    ReplyDelete