Home

Wednesday, January 11, 2012

VITAGEN MURAH!

Helo2...
saya beli vitagen tadi...
3 paket RM11.50
Yang first warna kuning ni perisa NENAS,blakang perisa ANGGUR and last tu perisa Epal
Saya adalah seorang peminat tegar minuman VITAGEN ni sejak dari zaman sekolah lagi...
so, sebabkan saya ni hari2 balik naik tren dari stesyen Bank Negara...
saya akan beli 2 botol vitagen dekat kedai area stesyen Bank Negara tu...then akan minum sambil tunggu tren yang TERSANGATLAH lambat tu...sekurang-kurangnya air vitagen ni mengurangkan rasa stress di dalam dada saya lah bila kena tunggu tren lama2 kan??

Satu hari tu, ada akak sowg ni dia jual vitagen, 3 stack ni RM11.50..murahkan?
pastu siap dapat free gift lak tu...
last 3 week saya beli, saya dapat tupperware...saya dah collect 3 tupperware vitagen ni...

ni salah satu tupperware free dari vitagen
But this time, saya beli vitagen dapat pembaris pulak! wahhh!
dah terasa macam nak pegi masuk sekolah lagi...
then nak pegi dekat sekumpulan kawan2...
pastu slow2 kuarkan pembaris ni dari bekas pensil..
pastu dengan berlagak nye, saya gelak kuat2...then tunjuk dekat kawan2 saya ada pembaris!!
hahahahaha...KAU ADA?? dengan muka berlagak tanya kat orang! kahkahkahkah!

inilah pembaris free vitagen tu..

Minum vitagen ni bukan setakat sedap je..tapi elok untuk kesihatan & baik untuk perut!
minumlah at least 1 botol sehari (tapi selalunya saya akan minum lebih dari 2 botol! wakakaka)
then tengoklah macam mana senangnya perut anda nak proseskan segala makanan2 yang telah anda telan and kumpul di dalam perut dan juga di dalam saluran tali perut tu...'dia' akan terus turun meluncur dengan lajunya tanpa banyak alahan dan ragam...selepas itu perut anda akan selesa...wahahahaha...bye!

8 comments:

  1. pada sapa2 yg nk order leh email sy ana7411_lieya@yahoo.com.bg alamat n no fon sng sy nk tau jarak anda.free delivery shah alam/putrajaya/pj/ sg buloh rm11-15 botol vitagen

    ReplyDelete
  2. untuk yg berada di area ampang/kl blh contact sy.
    qeishazara@gmail.com

    ReplyDelete
  3. wow bagus! ramai usahawan vitagen dekat sini....so utk blogger readers sy,boleh la kalo nak tempah vitagen dekat mereka ni ye...hehe

    ReplyDelete
  4. salam. untuk tempahan teluk intan boleh la contact hanie 0176479545

    ReplyDelete
  5. Salam..utk area jb,boleyla kontek saye hidayah 0173885825

    ReplyDelete
  6. Area kg.baru, KL dan sekitar brdekatan blh order dgn sy..harga murah dijamin fresh dr kilang. Tmloh dan jengka pun bole order juga jika kebetulan sy ada ke sana..0129518535

    ReplyDelete
  7. Utk minuman harian atau utk majlis..jika order byk penghantaran terus ke rumah anda sekitar KL..0129518535

    ReplyDelete
  8. Skrg pun tgh promosi kan nadhoney.. bli 3 pek vitagen dpt prcuma free gift ada 4 pilihan warna. Jom ramai2 order smntara stok msh ada;-)
    Nad, sy pun ada kucing gemok..pggl momot huhu

    ReplyDelete