Home

Wednesday, November 30, 2011

S.I.B.U.K Memanjang! haish!

As-salam semua...

Saya tau saya dah lama tak update blog saya....huhuhu saya dah lama tak berkunjung ke blog sendiri..ye..ye saya tau tu semua....saya minta maaf...saya sangat sibuk...tapi mungkin sekarang dah kurang la tahap kesibukkan tu...harap-harap gitu la...sebabnya di bahagian saya sudah ada Pengarah baru..so bos saya pun dah tak menjalankan tugas, jadinya saya pun da kurang la beban sangat berat yang telah di galas untuk beberapa bulan yang lepas....

Memang ada sangat banyak aktiviti yang saya dah lakukan...saya nak share sangat-sangat dengan kawan-kawan semua, tapi tak berkesempatan untuk berbuat demikian...sorry ye!

Saya baru balik dari Singapura last weekend...ada trip untuk KESUMA lagi...wink2! memang seronok...saya dalam usaha untuk edit semua pic supaya pixel dia lebih kecik (so that senang nak upload nanti kan..hehe) nanti dah settle semuanya, saya akan update entry pasal Singapore ni...

Bercerita pasal Singapore, baru je lepas saya baca entry ke-3 dekat blog Cik Fatin Liyana (http://honeykoyuki.blogspot.com/) pasal trip beliau untuk Budget trip ke Singapore..actually, your advice dalam entry tu about raining and what so ever dekat Singapore tu memang sangat-sangat berguna...saya dan Cik Mas (http://masslurve.blogspot.com/)beriya-iya beli raincoat bagai dekat dalam USS (Universal Studio, Singapore) tapi bila da beli, hujan pun berhenti dengan jayanya! ceh! hahahaha so finally, raincoat tu masih cantik di dalam plastik sehingga la berjaya di bawa pulang ke Malaysia tanah air ku yang terchenta...

Ok lah...nanti saya update la entry pasal pegi ke Singapore tu bila semua pic dah habis di edit...bye!

No comments:

Post a Comment