Home

Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan Semua!

Assalamualaikum,

Ermmm....dah lama sangat saya tak update blog saya ni...busy sesangat la...tak tau la macam mana nak cakap...actually banyak benda nak update...tapi masih lagi kekurangan masa untuk spend depan komputer ni untuk karang and update blgo saya...hehehe

Jadinya, di bulan yang mulia ini, saya nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam di dunia ini...semoga pada bulan baik ini,kita sama-sama mengejar rahmat dari Illahi...TAPI, jangan la tunggu bulan puasa je baru nak dekatkan diri dengan Tuhan, beringat-ingat la sentiasa and selalu la berbuat baik sesama manusia...

Ok lah! salam ramadhan dari saya....jangan ponteng puasa tau kawan-kawan! hehe

No comments:

Post a Comment