Home

Saturday, May 14, 2011

Hey! susah sangat ke nak faham saya????

Ermmm....teruk sgt ke sy ni? jahat sgt ke sy ni?? sy nak berubah untuk jadi yang lebih baik pun, tak boleh ke nak support?

Sy bukan nye mintak yang bukan2...sy cuma nakkan support je...especially dari org yg sy rasa dia penting dalam hidup sy...tp ape feedback yg sy dpt? all is a NEGETIVE FEEDBACK! memang agak mengecewakan...sgt2 mengecewakan! orang yg sy harapkan dpt faham sy...bg support dkt sy diatas setiap tindakan sy...tp feedback yg dia bagi seolah2 macam sy ni bersalah sgt and jahat sgt2! 

perkara yang dah keruh, jadi semakin keruh...sy cuba utk buat yang terbaik, tapi dia rasa macam sy berpura2, tidak menjadi diri sendiri...hurmm...biar lah...biarlah masa yang menetukan segalanya...hati sy dah hancur dgn setiap kata2 yg tajam tu...

No comments:

Post a Comment