Home

Wednesday, January 12, 2011

L.U.N.C.H

today's menu is.....jeng jeng jeng!!! Kenny Rogers!!! tada! tapi...tak jadi sebab dia, kena beratur tak hengat! damn u! baru je cam nak ngidam2 makan macaroni and cheese dia..nyummy!

so end up dengan makan 1901 hotdog je bersama dengan Kas kasz...si amoi yang cute miut tapi ada sedikit mereng dan gila 360darjah punya! hahahhahhahahha


this is my fav...Texas Ted..




haa...ni la si Kas kasz tu...



and this is me..ofcz! kalo x kenal memang nak kena la kan??!!


okeh...after we enjoying our meal...kitaorang pun pergi tapau ini jeruk la...manyak syiok oooo!! and once again...kami makan lagi...hehehehehe


banyak ni je tau x brapa hengget??  RM8.90?!! daaa.! giler mahal...tapi x pe la..yg penting best..lepas tu nanti akan bagi effect dekat gastrik anda wahai nadhoney...padan muka hang kalo sakit peyot nnti ok!



Kas kasz muka girang!



muka terkejut sambil menyuap? hahaha boleh la kan??



mulut masing2 penuh dengan jeruk kelubi..hahahahhaa




and kul 2.30pm baru la saya mula menggelabah start kerja..nasib baik bos x de..tu la yang dengan seronoknya and bergumbira saya pegi makan2 dgn si kas kasz tu...buurrrkkkk!! Alhamdulillah kenyang...

tamat sesi makan2 utk tgh hari ni...wasalam...

No comments:

Post a Comment