Home

Monday, November 29, 2010

Mari Berenang!!

Errmmm...dah lama rasanya tak update blog ni..walaupun tak ada orang lagi nak kawan dgn nad,but it's ok..nad nak jugak menulis..hehehhehehe

What i mean with hobi baru is, macam berenang ke, pergi kelas aerobik ke...errmmm..ape2 je la kan..tapi probsnye, nad ni a bit cerewet sikit..kalau nak pergi swimming tu, nad tak suka pergi kt public swimming pool..haish!! nak carik kawan2 yg duduk dkt kondo,tak tau la pulak sapa kan..hehehehehhe

If nak buat aktiviti lasak pulak, nad tak tau aktiviti apa yg sesuai..kawan2 pulak macam semakin ramai yg ke arah feminin2 ni...so susah sket la nak ajak pergi buat benda yg adventure ni... hurrmmm...susah jugak kan..

Tengah pening ni,tak tau la aktiviti apa yang best,yang boleh nad buat..da puas la dok survey2...payah gk kan...anyone? ada sebarang cadangan??

1 comment: